Alkuun ‣ Edut — Ilma

Edut — Ilma

Puhtaampi ilma Activ’Airilla

Gyptonen Activ'Air-teknologia parantaa ilmanlaatua ja auttaa vähentämään formaldehydipitoisuuksia jopa 70 %.

Katso videolta lisää.

Sisäilman aktiivi parantaminen

Saastumistaso on kasvanut, ja olemme tehneet paljon työtä ymmärtääksemme ulkoilman saasteiden vaikutusta ihmisten terveydelle. Sisäilman laatuun ja sen terveyteen vaikuttaviin tekijöihin on kiinnitetty huomiota vasta viimeisten vuosikymmenien aikana.

Rakennusmateriaalit, maalit, lattiamateriaalit, huonekalut mm. voivat päästää haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) kuten formaldehydejä. Se on haitallista sisäilmalle ja voi aiheuttaa rakennuksessa oleville ihmisille terveysongelmia.

Puhtaampi ilma Activ’Airilla

Rakennusmateriaalit, huonekalut, matot, IT-laitteet ja vaatteet päästävät haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) kuten formaldehydejä. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan formaldehydit vaikuttavat terveyteemme, ja suuret pitoisuudet voivat aiheuttaa pahoinvointia, päänsärkyä ja muita epämiellyttäviä oireita.

Nykyään, Gyptonen alakatoissa on Activ’Air, patentoitu teknologia, joka hajottaa aktiivisesti formaldehydejä harmittomiksi, haihtumattomiksi yhdisteiksi. Activ’Air-teknologian edut on testattu valtuutetun Eurofins-laboratorion toimesta. Testi osoittaa, että Activ’ Air hajottaa jopa 70 % formaldehydeistä valvotussa testiympäristössä.

10 kg ilmaa

Tavallinen tanskalainen aikuinen syö päivittäin 1 kg ruokaa, juo kaksi litraa nesteitä ja sisään hengittää 10 kg ilmaa. Gyptonen levyt eivät päästä mitään vaarallisia kemikaaleja.

Tuotteemme perustuvat kipsiin, joka on yksi luonnon resursseista. Kipsi ei sisällä ympäristölle vahingollisia tai myrkyllisiä aineita eikä vapauta jätekaasuja. Nämä ominaisuudet takaavat erinomaiset edellytykset kestävälle rakennusmateriaalille.