Alkuun ‣ Edut - Kestävyys

Edut - Kestävyys

Gyptonen kattotuotteet on valmistettu luonnollisista, kierrätetyistä materiaaleista kuten huolella testatusta kipsistä ja pahvista. Gyptonen kierrätysjärjestelmä takaa palautetun kipsin maksimaalisen uudelleen käytön samalla, kun Gyptonen kipsilevyt parantavat myös sisäilman laatua.

Läpinäkyvyys ikuisella kipsillä

Olemme sitoutuneet – ikuiseen kipsiin, joka liittyy liiketoimintaamme – edistämään kestävän kehityksen rakennustuotteita ja -prosesseja. Tuotteidemme ympäristövaikutuksia tarkkaillaan jatkuvasti. Se edellyttää läpinäkyvyyttä ja tarmokasta, laajalti hyväksyttyä elinkaarianalyysin (LCA) käyttöä, jotta saamme tärkeää tietoa, jota arkkitehdit, rakentajat ja kuluttajat voivat vertailla.

Täyttää sertifiointivaatimukset

Gyptonen tuotteet on testattu, ja Tanskan sisäilmamerkintä, suomalainen M1-luokitus ja ranskalainen terveys- ja ympäristöviranomainen ovat hyväksyneet ne. Kaikki hyväksynnät ovat parhaat mahdolliset. Gyptonen tuotteet voivat myös auttaa sinua saamaan korkeat pisteet kansainvälisissä rakennusluokituksissa kuten LEED, BREEAM ja DGNB.