Alkuun ‣ Edut

Edut

Gyptone akustiset alakatot tarjoavat kauneutta ja toimivuutta kaikille aloille: koulutus, terveydenhuolto, toimistot ja asunnot. Ne luovat rauhallisuutta ja miellyttäviä ääniympäristöjä sekä monia muita etuisuuksia. Ne käsittävät puhteen, miellyttävän ilman, joustavan ja modernin suunnittelun, hyvän valon integraation, valon heijastuksen ja kestävyyden. Gyptone akustiset alakatot ovat myös kestäviä ratkaisuja, joiden asennus ja kunnossapito on helppoa.

AKUSTIIKKA

Hyvä akustinen mukavuus

Äänieristyksen vastakohta on melu – ei-toivottu ääni, joka vaikuttaa negatiivisesti elämiseen, oppimiseen tai työskentelyyn.

Hyvä äänieristys on toisaalta ihanteellinen ääniympäristö oikean jälkikaikuajan ja puheen hyvän ymmärrettävyyden ansiosta.

Lue lisää

ILMANLAATU

Paranna sisäilman laatua

Sisätilojen ilmanlaatu vaikuttaa mukavuuteemme ja terveyteemme. Gyptonen tuotteiden päästöt ovat alhaiset ja Activ’Air, patentoitu teknologiamme hajottaa aktiivisesti VOC-päästöjä kuten formaldehydejä ja tekee ympäristöstä vieläkin puhtaamman.

Lue lisää

DESIGN

Tee visiostasi totta Gyptonen akustiikkaratkaisuilla

Paranna toimistojen, koulujen, sairaaloiden, kotien ja myymälöiden esteettisyyttä – ja kaikkialla, missä työskentelet, pelaat tai rentoudut. Gyptone akustisissa alakatoissa toiminto ja design yhdistyvät. Ne tarjoavat useita kuvioita ja tyylejä, jotka luovat ainutlaatuisen Gyptone-tyylin.

Lue lisää

KESTÄVYYS

Kestäviä ratkaisuja, jotka kestävät sukupolvien ajan

Gyptonen tuotteet ovat kestäviä ja vahvoja, voimakkaammilla reunoilla ja pinnoilla muihin markkinoiden kattoihin verrattuna, mikä tekee niistä kestävämpiä ja ihanteellisia irrottamisen yhteydessä. Kaikki Gyptonen alakatot ovat myös tulenkestäviä ja kestävät monen sukupolven ajan.

Lue lisää

VALAISTUS

Visuaalinen mukavuus

Visuaalisella mukavuudella on ratkaiseva vaikutus mukavuuteemme kotona ja työpaikalla. Valaistus yhdistää ympäristömme esteettiset ominaisuudet ja vaikuttaa mielialaamme. Rei’itettyjen Gyptone-levyjen valon heijastus on 70—75 prosenttia. Gyptone alakattolevyt kestävät jopa 3 kg kuormituksia, mikä lisää joustavuutta lisävalaistuksen kanssa työskennellessä.

Lue lisää

KESTÄVÄ KEHITYS

Kestävät ratkaisut

Gyptonen kattotuotteet on valmistettu luonnollisista, kierrätetyistä materiaaleista kuten huolella testatusta kipsistä ja pahvista. Gyptonen kierrätysjärjestelmä takaa palautetun kipsin maksimaalisen uudelleen käytön samalla, kun  Gyptonen kipsilevyt parantavat myös sisäilman laatua.

Lue lisää

Asennus ja kunnossapito

Gyptonen ratkaisut on testattu ja dokumentoitu tarkasti, jotta vaikuttavat tulokset näkyvät joka kerta. Kevyet kipsilevyt ja kannatinjärjestelmät sopivat täydellisesti yhteen, mikä takaa nopean ja helpon asennuksen. Kunnossapito on myös helppoa, voit puhdistaa ne nopeasti tai maalata ne uudestaan.

Read more