Alkuun ‣ Gyptone BIG Curve

Gyptone BIG Curve

Kaarevat alakatot akustisilla ominaisuuksilla

Unelmastasi luoda kaarevia alakattoja hyvällä akustiikalla on nyt mahdollista BIG Curve -levyillä. Se on erittäin joustava, akustinen levy, jota voidaan taivuttaa 2.2 metrin säteellä kuivissa olosuhteissa ja 1.2 metrin säteellä kosteissa olosuhteissa.

Levy on 6.5 mm ohut, ja se näyttää samanlaiselta kuin Gyptone BIG -levyt. Levyjen pitkän formaatin avulla voidaan luoda suuria, kauniita ja yhtenäisiä kattopintoja ilman näkyviä saumoja.

Levyt voidaan asennuksen jälkeen maalata tai uudelleen maalata lyhytkarvaisella telalla minkä tahansa värisiksi ilman, että niiden akustiset ominaisuudet kärsivät siitä. Ne ovat myös kestäviä ja helppohoitoisia. Puhdista pinta kostealla kankaalla ja miedolla puhdistusaineella.

Gyptone BIG Curve -tuotevalikoima käsittää kolme rei’itettyä standardikuviota ja levyn (Base) ilman rei’ityksiä ja kaikissa on reunaohennetut reunat.

Hyvä sisäilma

Kaikissa Gyptone alakatoissa on vakiona Activ' Air -teknologia, joka on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöt rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista, matoista, puhdistusaineista mm. – parantaa sisäilman laatua.

Levyt eivätkä muut Gyptone-tuotteet synnytä kemiallisia päästöjä. Ne ovat 100 % kierrätettäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Lisäksi Gyptone-tuotteet on arvioitu erittäin korkeatasoisiksi ympäristötuoteselosteissa (EPD) ja niiden paloluokitus on korkein mahdollinen CE-merkinnän mukaan.

Lue lisää Gyptone BIG -kaarista

Esitteestämme löydät lisätietoja Gyptonen kaarevasta BIG-levystä

Lataa esite

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Voit valita kolmesta rei'itetystä standardikuviosta ja levyn ilman reikiä, kun valitset Gyptone BIG Curve -tuotteen.

Katso kohteitamme