Alkuun ‣ Gyptone BIG -levyt

Gyptone BIG -levyt

TÄYTETYT ALAKATOT

Big-valinnat

Gyptone BIG -levyt ovat ihanteellinen ratkaisu suuriin tiloihin, joissa tarvitaan akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja levyjen välissä. Levyjen pinta on vahva ja liitokset vieläkin vahvempia, minkä vuoksi ne sopivat myös seiniin.

Gyptone BIG -levyillä voit yhdistää kauniin suunnittelun ja erinomaiseksi dokumentoidun akustiikan, jotka täyttävät kaikkein vaativammatkin vaatimukset koskien kaikua ja puheen ymmärrettävyyttä

Gyptone BIG -tuotevalikoima käsittää kolme rei’itettyä standardikuviota ja levyn (Base) ilman rei’ityksiä ja kaikissa on reunaohennetut reunat.

Pääsy teknisiin asennuksiin

Gyptone tarkastusluukku, 510 mm x 510 mm, tarjoaa huomattavasti paremman pääsyn ilmastointi- ja sähköasennuksiin. Se on käytännössä näkymätön, koska alakaton ja luukun välinen aukko on minimaalisen pieni.

Voit maalata uudelleen ja uudelleen ilman että akustiset ominaisuudet heikkenevät

Muun tyyppisiin akustisiin alakattoihin verrattuna Gyptone BIG voidaan maalata, ilman että sen akustiset ominaisuudet heikkenevät. Sen vuoksi alakattoihin ja seiniin voidaan valita juuri tilaan sopivat värit.

Lisäksi Gyptone akustisten alakattojen puhdistus on erittäin helppoa ja ne voidaan maalata useita kertoja. Tuloksena on pitempi elinkaari Gyptone akustisille alakatoille muihin akustisiin alakattoihin verrattuna.

Maalaaminen on tehtävä lyhytkarvaisella telalla, ei ruiskulla, joka heikentää äänen vaimennusta.

Näkymättömät saumat reunaohennetuilla sivuilla

Asentajat voivat tehdä työnsä täydellisesti, nopeasti ja turvallisesti. Ja arkkitehdit ja omistajat ilahtuvat harmonisesta ja yhdenmukaisesta viimeistelystä, jossa saumat sulautuvat alakaton pintaan. Katso videolta, miten Gyptone BIG -levyt asennetaan.

Hyvä akustinen mukavuus ja kestävä design

Kaikissa Gyptone alakatoissa on vakiona Activ' Air -teknologia, joka on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöt rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista, matoista, puhdistusaineista mm. – parantaa sisäilman laatua.

Levyt eivätkä muut Gyptone-tuotteet synnytä kemiallisia päästöjä. Ne ovat 100 % kierrätettäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Lisäksi Gyptone-tuotteet on arvioitu erittäin korkeatasoisiksi ympäristötuoteselosteissa (EPD) ja niiden paloluokitus on korkein mahdollinen CE-merkinnän mukaan.

Lue lisää Gyptone BIG -levyistä

Esitteestämme löydät lisätietoja Gyptonen BIG-levyistä.

Lataa esite

Asentaminen

Asennusohjeesta löydät kaikki tarvittavat ohjeet BIG-levyille.

Lataa asennusohje

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Gyptone BIG -tuotevalikoima käsittää kolme rei’itettyä standardikuviota ja levyn (Base) ilman rei’ityksiä.

Tutustu tuotteisiimme