Alkuun ‣ Gyptone Plank

Gyptone Plank

KÄYTÄVIEN ALAKATTO

Helppo asentaa ja täysin avattava

Gyptone Plank on mielenkiintoinen valikoima levyjä, joiden asentaminen sujuu erittäin nopeasti ja helposti. Akustinen alakatto ja sen kannatinlistat voidaan helposti irrottaa, minkä vuoksi plank-levyt sopivat hyvin käytäviin ja halleihin, missä on nopeasti päästävä käsiksi asennuksiin.

Tehokkaat akustiset ominaisuudet takaavat puheen ymmärrettävyyden ja lyhyemmän jälkikaiun, minkä ansiosta luodaan miellyttävä akustinen ympäristö rakennuksessa oleville. Niissä on upotetut pitkät reunat ja ne on kiinnitetty vahvistettuihin, näkyviin osiin ilman ripustimia.

Neljä silmiinpistävää designia

Plank-alakatto on maalattu valkoiseksi, mutta levyt voidaan maalata lyhytkarvaisella telalla uudelleen millä tahansa värillä. Niiden ulottuvuus seinästä seinään on 2.4 metriä ilman ripustimien tarvetta. Niiden kunnossapito on myös helppoa, pyyhi pinta kostealla kankaalla ja miedolla puhdistusaineella.

Gyptone Plank -valikoima sisältää 3 erilaista rei’itysmallia: Line, Point, Quattro ja Base ilman rei’itystä, kaikissa reuna A lyhyillä sivuilla ja reuna  E15 pitkillä sivuilla.

Sopii käytäviin

Gyptone Plank reunan E15/A on maalattu, itsekantava akustinen alakatto, sopii käytäviin ja on erittäin helppo asentaa. Alakatto sopii monenlaisiin ympäristöihin kuten kouluihin, toimistoihin ja kaupallisiin tiloihin.

Hyvä sisäilma

Kaikissa Gyptone alakatoissa on vakiona Activ' Air -teknologia, joka on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöt rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista, matoista, puhdistusaineista mm. – parantaa sisäilman laatua.

Plank-levyt eivätkä muut Gyptone-tuotteet synnytä kemiallisia päästöjä. Ne ovat 100 % kierrätettäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Lisäksi Gyptone-tuotteet on arvioitu erittäin korkeatasoisiksi ympäristötuoteselosteissa (EPD) ja niiden paloluokitus on korkein mahdollinen CE-merkinnän mukaan.

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Voit valita kolmesta rei'itetystä standardikuviosta ja levyn ilman reikiä, kun valitset Gyptone BIG Curve -tuotteen.

Tutustu tuotteisiimme