Alkuun ‣ Gyptone Tiles

Gyptone Tiles

AVATTAVAT JA KIINTEÄT ALAKATOT

Parempi design — kauniimpia alakattoja

Gyptone Tiles ovat hyvä ratkaisu kouluihin, toimistoihin, myymälöihin ja muihin sisätiloihin, kun kestävyys, hieno suunnittelu ja erinomainen akustiikkaa halutaan yhdistää.

Valitsemalla Gyptone Tiles voit täyttää kaikkein vaativammatkin vaatimukset koskien kaikua ja puheen ymmärrettävyyttä. Lisäksi saat alakaton, jonka väri on vakaa ja kestävän helposti puhdistettavan pinnan – pinta pyyhitään vain kostealla kankaalla ja miedolla puhdistusaineella.

Gyptone Tiles on neljä erilaista reunamuotoa, jotka sopivat sekä näkyviin että piilotettuihin kannattimiin sekä useita kuvioita ja muotoja. Levyissä on reikiä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa tarjoavat hyvät akustiset ominaisuudet.

Reuna-muodot

Reuna A

Gyptone reuna A on maalattu, avattava, akustinen kattoon ripustettava näkyvällä kannatinjärjestelmällä (T15 tai T24). Kannatinjärjestelmän näkyvä leveys on 15 tai 24 mm.

Gyptone reuna A on täysinavattava alakatto, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet tarkistaa alakaton yläpuolella olevan ontelon. Alakatto sopii monenlaisiin ympäristöihin kuten kouluihin, toimistoihin ja kaupallisiin tiloihin.

Reuna B

Gyptone reuna B on ruuveilla asennettava eikä avattava alakatto. Alakatto sopii monenlaisiin ympäristöihin kuten kouluihin, toimistoihin ja kaupallisiin tiloihin.

Reuna D2

Gyptone reuna D2 on maalattu, akustinen kattoon ripustettava piilokiinnitetty kannatinjärjestelmä. Alakatto sopii monenlaisiin ympäristöihin kuten kouluihin, toimistoihin ja kaupallisiin tiloihin.

Gyptone reuna D2 on täysin avattava alakatto. Gyptone reuna D2 on saatavissa perforoidulla ja ei-perforoidulla pinnalla. Paksuus on 12,5 mm ja muoto on 600 x 600 mm.

Reuna D2 - Uusi design alakattojen piilokiinnitys kannatinjärjestelmälle

Gyptone-levyt voidaan asentaa joko kiinteiksi tai avattaviksi. Esimerkiksi uusi piilokiinnitys kannatinjärjestelmämme D2 mahdollistaa erittäin nopean asennuksen muihin markkinoilla oleviin piilokiinnitys järjestelmiin verrattuna.

Edge D2 -levyjen rakenne on innovatiivinen. Reuna kiinnitetään suoraan piilokiinnitys kannatinjärjestelmään. Kannatinlistat ja profiilit napsautetaan helposti yhteen ja ripustimien määrä on pienempi vastaaviin järjestelmiin verrattuna. Lisäksi levyjen välissä olevat saumat ovat vähemmän näkyviä muihin ripustusjärjestelmiin verrattuna. Tuloksena on sileä, puhdas ja harmoninen alakatto.

Lue lisää

Reuna E15 ja E24

Gyptone reuna E15 ja E24 on maalattu, avattava, akustinen kattoon ripustettava näkyvällä kannatinjärjestelmällä. (T15 tai T24). Kannatinjärjestelmän näkyvä leveys on 15 mm ja 24 mm.

Gyptone reuna E15 ja E24 on täysin avattava alakatto, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet tarkistaa alakaton yläpuolella olevan ontelon. Alakatto sopii monenlaisiin ympäristöihin kuten kouluihin, toimistoihin ja kaupallisiin tiloihin.

Helppo asentaa valaisimia ja ilmastointijärjestelmiä

Alakatot levyillä eivät vain luo optimaalista akustista ympäristöä, ne avaavat myös valaistusratkaisujen suunnittelulle jännittäviä mahdollisuuksia.

Levyt kestävät melko raskaita kuormituksia, joten alakattoon voidaan helposti asentaa lamppuja ja ilmastointijärjestelmiä: enintään 3 kg A- ja E15 reunan levyille(paitsi reuna A tuotteet Point 80 ja Base 38), ja enintään 1 kg D2 reunan levyille – mikä on enemmän kuin millään muulla piilokiinnitysjärjestelmällä.

Hyvän olon tunne

Kaikissa Gyptone alakatoissa on vakiona Activ' Air -teknologia, joka on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöt rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista, matoista, puhdistusaineista mm. – parantaa sisäilman laatua.

Levyt eivätkä muut Gyptone-tuotteet synnytä kemiallisia päästöjä. Ne ovat 100 % kierrätettäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Lisäksi Gyptone-tuotteet on arvioitu hyvin korkeatasoisiksi ympäristötuoteselosteissa (EPD) ja niiden paloluokitus on korkein mahdollinen CE-merkinnän mukaan.

Lue lisää Gyptone reuna D2:sta

Esitteestämme löydät lisätietoja Gyptonen reuna D2:sta.

Lataa esite

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Voit valita kaikista Gyptone-kuvioista haluamasi, kun valitset Gyptone alakaton levyjen kanssa.

Tutustu tuotteisiimme