Alkuun ‣ Gyptone Trap

Gyptone Trap

Järjestelmä nivelletyille käytävien alakatoille

Gyptone Trap on kaunis ja joustava akustinen alakattojärjestelmä käytäviin, joissa alakaton takana olevia asennuksia on usein tarkastettava. Sitä käytetään etupäässä sairaaloissa, mutta myös muualla kuten julkisissa rakennuksissa, tekniikkahuoneissa, laboratorioissa mm..

Levyt on nivelletty pääripustimella, jotta suuria alueita alakatosta voidaan nopeasti avata, jotta huoltoa tarvitseviin asennuksiin päästään nopeasti käsiksi.

Kaikkien mitat ovat 600 mm x 1200 mm, trap-levyt asennetaan vahvaan ja kestävään metallikehykseen, joka suojaa rei’itettyä kipsilevyä. Tuotevalikoima käsittää neljä standardikuviota - jotka kaikki parantavat sisätilojen akustiikkaa sekä yhden ei-rei’itetyn levyn (Base).

Plank-alakatto on maalattu, mutta levyt voidaan maalata lyhytkarvaisella telalla uudelleen millä tahansa värillä. Niiden puhdistus on myös erittäin helppoa, pyyhi pinta kostealla kankaalla ja miedolla puhdistusaineella.

Hyvä akustinen mukavuus

Kaikissa Gyptone alakatoissa on vakiona Activ' Air -teknologia, joka on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöt rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista, matoista, puhdistusaineista mm. – parantaa sisäilman laatua.

Trap-levyt eivätkä muut Gyptone-tuotteet synnytä kemiallisia päästöjä. Ne ovat 100 % kierrätettäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Lisäksi Gyptone-tuotteet on arvioitu erittäin korkeatasoisiksi ympäristötuoteselosteissa (EPD) ja niiden paloluokitus on korkein mahdollinen CE-merkinnän mukaan.

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Voit valita kolmesta rei'itetystä standardikuviosta ja levyn ilman reikiä, kun valitset Trap-tuotteen.

Tutustu tuotteisiimme