Alkuun ‣ Gyptone Xtensiv

Gyptone Xtensiv

IRROTETTAVA ALAKATOT

Innovatiivinen design uusilla muodoilla ja reunayhdistelmillä

Keveydestään ja ohuudestaan huolimatta – vain 10 mm – uudet Gyptone Xtensiv -levyt voidaan asentaa helposti ja vakaasti Cross Lock Unipro 24 mm kannatinjärjestelmällä. Se tekee niistä ihanteellisen ratkaisun halleihin, auditorioihin, eteisiin ja muihin sisätiloihin, joissa on suuret kattoalueet.

Gyptone Xtensiv -levyt voidaan täysin avata. Levyt voidaan helposti irrottaa, minkä vuoksi ne sopivat erityisen hyvin käytäviin, joissa asennuksiin on päästävä helposti käsiksi. Ne painavat vain 7 kg/m2, minkä vuoksi niiden siirtäminen on helppoa.

Näiden pitkien, ohuiden ja kevyiden levyjen akustiikka on hyvä, ja näkyvät pituussuuntaiset kiskot tekevät niistä tyylikkään näköiset. Saatavissa monilla eri formaateilla. Valkoinen pinta on sileä ja levyissä on rei’ityskuvio, joka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaa dokumentoidut akustiset ominaisuudet.

Tarvittaessa pinta voidaan maalata uudestaan ja sen kunnossapito on helppoa. Pyyhi pinta kostealla kankaalla ja miedolla puhdistusaineella.

Hyvä akustinen mukavuus

Kaikissa Gyptone alakatoissa on vakiona Activ' Air -teknologia, joka on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöt rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista, matoista, puhdistusaineista mm. – parantaa sisäilman laatua.

Gyptone Xtensiv -levyt eivätkä muut Gyptone-tuotteet synnytä kemiallisia päästöjä. Ne ovat 100 % kierrätettäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Lisäksi Gyptone-tuotteet on arvioitu erittäin korkeatasoisiksi ympäristötuoteselosteissa (EPD) ja niiden paloluokitus on korkein mahdollinen CE-merkinnän mukaan.

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Voit valita kolmesta rei'itetystä standardikuviosta ja levyn ilman reikiä, kun valitset Gyptone Xtensiv -tuotteen.

Tutustu tuotteisiimme