Alkuun ‣ Järjestelmät

Järjestelmät

Me tarjoamme laajan valikoiman akustisia alakattoja kaikkiin tarkoituksiin. Tutustu täydellisiin tuotesarjoihimme.

AVATTAVAT ALAKATOT

Gyptone Tiles

Gyptone Tiles on neljä erilaista reunamuotoa, jotka sopivat sekä näkyviin että piilotettuihin kannattimiin sekä useita kuvioita ja muotoja. Levyissä on reikiä, jotka yhdessä akustisen taustakankaan kanssa tarjoavat erinomaiset akustiset ominaisuudet.

Lue lisää

KIINTEÄT ALAKATOT

Gyptone BIG

Gyptone BIG -levyt ovat ihanteellinen ratkaisu suuriin tiloihin, joissa tarvitaan akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja levyjen välissä. Levyjen pinta on vahva ja liitokset vieläkin vahvempia, minkä vuoksi ne sopivat myös seiniin.

Lue lisää

KAAREVAT ALAKATOT

Gyptone BIG Curve

Unelmastasi luoda kaarevia alakattoja hyvällä akustiikalla on nyt mahdollista BIG Curve -levyillä. Se on erittäin joustava, akustinen levy, jota voidaan taivuttaa 2.2 metrin säteellä kuivissa olosuhteissa ja 1.2 metrin säteellä kosteissa olosuhteissa.

Lue lisää

KÄYTÄVIEN ALAKATTO

Gyptone Plank

Gyptone Plank on mielenkiintoinen valikoima levyjä, joiden asentaminen sujuu erittäin nopeasti ja helposti. Akustinen alakatto ja sen kannatinlistat voidaan helposti irrottaa, minkä vuoksi plank-levyt sopivat hyvin käytäviin ja halleihin, missä on nopeasti päästävä käsiksi asennuksiin.

Lue lisää

AVATTAVAT ALAKATOT

Gyptone Xtensiv

Keveydestään ja ohuudestaan huolimatta – vain 10 mm – uudet Gyptone Xtensiv-levyt voidaan asentaa helposti ja vakaasti Cross Lock Unipro 24 mm kannatinjärjestelmällä. Se tekee niistä ihanteellisen ratkaisun halleihin, auditorioihin, eteisiin ja muihin sisätiloihin, joissa on suuret kattoalueet.

Lue lisää