AlkuunCases ‣ Analoginen Tiede- ja Tutkimuskeskus

Liikkeet

Analoginen Tiede- ja Tutkimuskeskus

Irlanti

Arkkitehdit: EML Architects Urakoitsijat: Castle Ceiling

Suuria valintoja Gyptone BIG -levyillä

Tämä projekti käsittää uuden, kaksikerroksisen tiede- ja tutkimusrakennuksen, jossa on avokonttoreita, laboratorioita, johtajien toimistoja, kokoustiloja ja henkilöstön kanttiini.

Limerick on ADIn eurooppalaisen alihankkijan sekä analogisten teknologioiden tutkimus- ja kehityslaitoksen kotipaikka. Uudessa eurooppalaisessa tiede- ja tutkimuskeskuksessa työskentelee 600 suunnitteluinsinööriä.

Rakennus on nk. kadun ympärillä korkealla lasituksella, ja akustinen absorbtio sekä alhainen jälkikaikuaika on toteutettu Gyptone Quattro 46 -levyillä.

Panos saavuttaa LEED platinum taso

14. elokuuta 2015 Analogisten laitteiden eurooppalainen tutkimus- ja kehityskeskus sai ensimmäisenä toimistona Irlannissa LEED Platinum -sertifikaatin, joka on yhdysvaltalaisen vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmän korkein mahdollinen sertifikaatti.

Tämän lisäksi Irlannissa on toinen rakennus, joka on saanut samantasoisen sertifikaatin, mutta tämä on ensimmäinen toimistorakennus tämän tason sertifikaatilla.

Gyptone BIG Quattro 46

Gyptone BIG Quattro 46 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta