AlkuunCases ‣ Egelundin Linna

Urheilu ja vapaa-aika

Egelundin Linna

Tanska

Arkkitehdit: Brask & Leonhardt Arkitekter Urakoitsijat: Allan Svendsen og Søn A/S Rakennuttajat: Tanskan työnantajain liitto

Holvatun alakaton luominen hyvällä akustiikalla

Egelundin linnan konferenssisaliin arkkitehdit halusivat luoda holvatun alakaton, joka noudattaisi rakennuksen arkkitehtuuria samalla, kun tilan hyvä akustiikka pystyttäisiin säilyttämään.

Onnistunut tulos oli erikoissuunniteltujen lamppujen valon, luonnollisen valon ja alakaton rei’itettyjen kipsilevyjen välinen vuorovaikutus. Rei’ittämällä suuria alueita arkkitehti loi huoneeseen rauhallisen ja esteettisen tunnelman.

Rakennuttaja (Tanskan työnantajain liitto) oli ylpeä tuloksesta. Linna on moderni koulutus- ja konferenssikeskus, joten on tärkeää, että vieraat tuntevat olonsa miellyttäväksi, ja uuden konferenssisalin akustiikka varmistaa hyvän opiskeluilmapiirin.

Arkkitehti on tyytyväinen kunnostuksen tulokseen ja hyvään yhteistyöhön Gyprocin kanssa, joka on yritys Gyptonen takana.

Rei’ittämällä suuria alueita arkkitehti loi huoneeseen rauhallisen ja esteettisen tunnelman.

Gyptone BIG Quattro 44

Gyptone BIG Quattro 44 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta