AlkuunCases ‣ Frøyland Orstadin Kirkko

Vapaa-aika

Frøyland Orstadin Kirkko

Norja

Arkkitehdit: Link arkitektur Urakoitsijat: Byggmester Øystein Torgersen

Uusi kirkkorakennus

Kirkko sijaitsee Orstadissa, joka on pieni paikkakunta 25 km Stavangerin eteläpuolella. Tyylissä ja suunnittelussa on otettu huomioon eteläisen Norjan rannikkomaisema. Alueen maasto on avoimien tasaisten alueiden ja mäkien sekoitus. Rakennuksen katto on vihreä, mikä sopii sitä ympäröivään kauniiseen ympäristöön. Katto on kalteva ja kaksisuuntainen.

Valkoisten, kolmiomaisten muotojen yhdistelmä sekä pystysuora ja vaakasuora rakenne tekevät sakraalisen ja modernin vaikutuksen. Kirkko on ei-perinteinen monessa mielessä, ja se on tulevaisuuteen suuntautuva rakennus huomispäivän ratkaisuilla tekniikan, valaistuksen, äänen ja audiovisuaalisuuden suhteen.

Vuonna 2009 kirkko palkittiin, koska sen suunnittelussa oli parhaiten otettu huomioon liikuntarajoitteisten pääsy kirkkoon. 

Kirkko on ei-perinteinen monessa mielessä, ja se on tulevaisuuteen suuntautuva rakennus huomispäivän ratkaisuilla tekniikan, valaistuksen, äänen ja audiovisuaalisuuden suhteen.

Gyptone BIG Quattro 41

Gyptone BIG Quattro 41 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta