AlkuunCases ‣ Hotel Sankt Petri

Hotellit ja ravintolat

Hotel Sankt Petri

Tanska

Arkkitehdit: Erik Møllers Tegnestue

Tavaratalon hyvästä ääniympäristöstä tuli hotelli

Tässä projektissa vanha tavaratalo Daells Varehus Kööpenhaminassa muutettiin neljän tähden hotelliksi Hotel Sankt Petri. Hotellissa on nyt 270 huonetta, ravintola ja kokoustiloja sekä myymälöitä pohjakerroksessa.

Tavaratalon suunnitteli tanskalainen, tunnettu arkkitehti Vilhelm Lauritzen 1930-luvulla, joka halusi tehdä siitä toimivan ja vaikuttavan rakennuksen. Kun tavaratalo oli suljettava, TK Development näki siinä uusia mahdollisuuksia. Rakennuksesta on nyt onnistuneesti tehty luksushotelli, jonka miellyttävästä akustiikasta Gyptonen ratkaisut vastaavat samalla, kun rakennuksen alkuperäinen design on säilytetty.

Rakennuksesta on nyt onnistuneesti tehty luksushotelli, jonka miellyttävästä akustiikasta Gyptonen ratkaisut vastaavat samalla, kun rakennuksen alkuperäinen design on säilytetty.

Gyptone BIG Quattro 41

Gyptone BIG Quattro 41 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Quattro 44

Gyptone BIG Quattro 44 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta