AlkuunCases ‣ Kirkebjergin Koulu

koulu

Kirkebjergin Koulu

Tanska

Rakentajat: Kööpenhaminan kunta Urakoitsijat: Hugo Svaneeng A/S

75 vuotta vanhan koulurakennuksen kunnostus

Urakoitsija otti itselleen suuren urakan kunnostaa lähes 75 vuotta vanhan Kirkebjergin koulun lähellä Kööpenhaminaa sijaitsevassa Vanløsessa.

Suuri osa olemassa olevista käytävien, hallien ja luokkahuoneiden alakatoista oli vaihdettava uusiin akustisiin alakattoihin, jotta rakennuksen arkkitehtoniset arvot pystyttiin säilyttämään samalla, kun saatiin miellyttävä ääniympäristö.

Työn vaivattoman ja nopean suorittamiseksi sitä varten valittiin uusi Gyptone reuna D2 ja piilotettu T24 kannatinjärjestelmä,  ja Cross-Lock Unipro teki akustisten levyjen asentamisesta uskomattoman helppoa. Asennusaika lyheni 20 %, minkä vuoksi asennusaika ja -kustannukset olivat huomattavasti alhaisemmat.

Gyptone Tile Quattro 50 - reuna D2

Gyptone Tile Quattro 50 reunalla D2 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyn pinta on kestävä, koristeellinen ja helppohoitoinen.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Quattro 44

Gyptone BIG Quattro 44 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta