AlkuunCases ‣ Statoilin Liikekeskus

Liikkeet

Statoilin Liikekeskus

Norja

Arkkitehdit: Link Arkitektur, Hanne Kruse

Konferenssikeskuksen remontti

Statoilin liikekeskus on konferenssikeskus, jossa on sali 500 konferenssiosallistujalle ja 378 osallistujalle bankettiin. Keskus on toiminut Statoilin juhla- ja konferenssitilana 1980-luvun lopusta lähtien.

Nyt keskus kunnostetaan ja sitä laajennetaan. Remontin jälkeen keskus saa joustavat kokoustilat ja alueet sosiaalisia tapahtumia varten. Siirrettävillä seinillä tilojen kokoa ja toimintoa voidaan nopeasti muuttaa.

Ravintolassa on tilaa 232 vieraalle. Uudessa keskuksessa on myös auditorium, elokuvateatteri, lounge ja VIP-osasto. Statoilin ohjeet koskien värejä ja materiaaleja oli projektin pohjana. Värien, materiaalien, rakennuselementtien, pintojen erikoisdesignilla jne. valinnalla haluttiin luoda kontrasteja ja antaa käyttäjille positiivinen kokemus.

Remontin jälkeen keskus saa joustavat kokoustilat ja alueet sosiaalisia tapahtumia varten. Siirrettävillä seinillä tilojen kokoa ja toimintoa voidaan nopeasti muuttaa.

Gyptone Tile Point 11 - reuna E15

Gyptone Point 11 reunalla E15 on rei’itetty kipsilevy pyöreillä rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyn pinta on kestävä, koristeellinen ja helppohoitoinen.

Katso tuotetta

Gyptone Tile Base 31 - reuna E15

Gyptone Base 31 E15 reunalla on rei’ittämätön kipsilevy, jonka pinta on kestävä ja helppohoitoinen.

Katso tuotetta

Gyptone Plank Point 15 - 1800 mm

Gyptone Plank Line 15 on rei’itetty kipsilevy pyöreillä rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan.

Katso tuotetta

Gyptone Tile Quattro 20 - reuna E15

Gyptone Quattro 20 reunalla E15 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyn pinta on kestävä, koristeellinen ja helppohoitoinen.

Katso tuotetta