AlkuunCases ‣ St.Catherine's Primary School

koulu

St.Catherine's Primary School

Iso-Britannia

Urakoitsijat: Kier Construction

Uuden peruskoulun alakatot

Iso-Britannian Kidderminsterissä sijaitsevan uuden koulun alakattojen valinnassa Worcesterin kreivikunnan arkkitehti Elizabeth Devas halusi ottaa huomioon akustiikan laadun ja esteettisyyden. Hän kääntyi British Gypsumin puoleen löytääkseen ratkaisun.

Kier Construction oli rakennuksen pääurakoitsija, joka oli saanut työn Worcesterin kreivikunnalta, osana West Midlands Construction Frameworkia.

Kouluvuoden 2012/2013 alusta alkaen henkilökunta ja oppilaat St Catherine’s -peruskoulussa olivat saaneet paremman kouluympäristön osaksi British Gypsum Gyptone Quattro alakattotuotteiden asentamisen ansiosta.       

Arkkitehti Elizabeth Devas kertoo: “Alakatot ovat tärkeä osa kaikissa kouluissa, koska niillä on akustiikan kannalta tärkeä merkitys. Akustiikka voi suuresti vaikuttaa koulun arkipäivään, etenkin luokkahuoneissa. Äänen absorbointi on optimoitava. Sillä tavalla eliminoidaan kaiku ja minimoidaan äänen siirto tilojen välillä, jotta ulkopuolelta tulevat häiriöt eivät vaikuta oppimiseen."

Gyptone BIG Quattro 41 alakattolevyjä käytettiin luokkahuoneissa rakennusmääräysten ja toivotun ”saumattoman, monoliittisen ulkonäön” saavuttamiseksi”, Gyptone asennusluukun ansiosta teknisiin asennuksiin oli helppo päästä käsiksi. Gyptone Quattro 50 -levyjä ja Gyptone Quattro 20 -levyjä käytettiin myös muissa koulun tiloissa.      

Gyptone BIG Quattro 41

Gyptone BIG Quattro 41 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Access Panel Quattro 41

Gyptone BIG Access Panel Quattro 41 on kipsinen luukku, jonka asentaminen sujuu nopeasti. Suunniteltu sopimaan saumattomasti Gyptone BIG akustisiin alakattoihin, levyn neliskulmainen rei’itys.

Katso tuotetta