AlkuunCases ‣ Turku Sairaala

Sairaala

Turku Sairaala

Suomi

Arkkitehdit: Architect SAFA Urakoitsijat: Hartela Oy

Nopea ja helppo pääsy asennuksiin

Turun aluesairaala oli suuri projekti, jossa yhdistettiin eri terveydenhuoltotoimintoja. Arkkitehti Mikael Paatela halusi kestäviä ja helppohoitoisia seinä- ja kattomateriaaleja, joiden akustiset ominaisuudet olivat riittävän hyvät.

Paatela on käyttänyt Gyptone-tuotteita suunnitelmissa aiemminkin, joten hän tunsi ja tiesi niiden laadun. Sen vuoksi hän valitsi Gyproc- ja Gyptone-ratkaisuja seiniin ja alakattoihin, Gyptone-tuotteita käytettiin tässä kohteessa yhteensä noin 19 000 m2

Sairaalan seinissä käytettiin Gyprocin GN - ja GEK-levyjä sekä Gyptone BIG Quattro 41 -levyjä. Gyptone BIG Quattro 41 -levyjä käytettiin myös avoimen ravintolan korkeissa seinissä ja sairaalan eri osien välisissä liittymäkäytävissä.

Toimistojen ja toimenpidehuoneiden alakattoihin asennettiin Gyptone Quattro 20 E15, kun taas Gyptone TRAP Quattro 20 -levyjä pääkäytävissä. TRAP-ratkaisulla alakatot voidaan myös avata huoltoa varten ilman, että kannatinjärjestelmät eivät jää riippumaan.

Gyptone Trap Quattro 20

Gyptone Trap Quattro 20 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Tämä levy asennetaan teräspinnoitteeseen kehykseen.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Quattro 41

Gyptone BIG Quattro 41 on rei’itetty kipsilevy neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta