AlkuunCases ‣ Valgimiglin Korkeakoulu

koulut

Valgimiglin Korkeakoulu

Italia

Arkkitehdit: Polistudio A.E.S., Riccione Urakoitsijat: Gm Costruzioni S.r.l., Fano

Moderni hevosenkengän muotoinen rakennus Valgimiglin opettajakorkeakoulun uusi koti, se käsittää 43 luokkahuonetta, suuren hyvin valaistun kirjaston, 150 m² lukusalin, yleistilan, kanttiinin ja useita kieli-, tietotekniikka-, kemia- ja fysiikkalaboratorioita.

Rakennus on todellinen prototyyppi, jonka rakentamisessa on käytetty innovatiivisia teknologioita ja ratkaisuja. energiatehokkuutta arkkitehtonisesti tyylikkäällä tavalla. 

Gyptone Big LINE 6 -alakattojärjestelmää käytettiin tässä tapauksessa. Lineaarisesti rei’itetty kuvio takasi akustiikan optimaalisen säädön erityisesti suurissa tiloissa, erinomaisen valoisuuden ja tyylikkyyden.

Ratkaisut suunniteltiin juuri tätä projektia varten ja mukavuudentunteella ja hyvällä akustiikalla on positiivinen vaikutus opetustyöhön ja opiskelijoiden opiskeluun. 

Gyptone BIG Line 6

Gyptone BIG Line 6 on rei’itetty kipsilevy suorakulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa tarjoavat erinomaisen akustikkan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta