AlkuunSectors ‣ Asunnot

Asunnot

Hanki kotiisi miellyttävä ääniympäristö

Tutkimuksen mukaan me vietämme noin 90 prosenttia ajastamme sisätiloissa. Mutta avoimien tilojen lisääntyminen, mediahuoneet ja keskeiselle paikalle sijoitetut pesukoneet mm. voivat synnyttää moderneihin koteihin runsaasti melua.

Yksi tapa parantaa ääniympäristöä on lisätä seinien ja kattojen äänieristystä. Sillä tavalla parannetaan puheen ymmärrettävyyttä ja luodaan miellyttävä akustinen ympäristö. Haluat varmasti puhua vaivattomasti perheesi kanssa myös suurissa ja avoimissa tiloissa, jotka ovat suosittuja nykyaikaisissa kodeissa.

Akustiset ratkaisut Gyptonelta

Gyptonen akustisilla ratkaisuilla pystyt luomaan modernin, inspiroivat designin ilman, että äänen mukavuudesta tai laadusta tarvitsee tinkiä. Gyptonen avulla voit suunnitella koteja, joissa rentouttava ilmapiiri ja vilkas perhe-elämä yhdistyvät.

Asunto-sektori käsittää:

  • Omakotitalot
  • Huoneistot

Perheen unelmatalo Norjassa

Norjalainen perhe ratkaisi suurimman ongelmansa, kun he löysivät Gyptonen akustiset levyt. Alakattojen pinta päällystettiin 50-prosenttisesti Gyptone BIG Quattro 71 -levyillä, ja se oli loistava menestys.

Katso kohteita

Inspiroidu

Gyptone on ihanteellinen korkeakattoisiin huoneisiin tai kun tarvitaan akustisia ominaisuuksia suuriin, avoimiin huoneisiin. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia yksityiskodeista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso yksityiskoteja koskevia tapauksia.

Katso kohteita