AlkuunSectors ‣ Hotellit ja ravintolat

Hotellit ja ravintolat

Rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri

Hotellit ja ravintolat voivat olla rauhallisia paikkoja. Ne ovat koteja, kun ollaan poissa kotoa tai paikkoja, joissa nautitaan aterioita tai pidetään juhlia tyylikkäässä ympäristössä. Ne voivat vaikuttaa suuresti menestykseesi tulevaisuudessa, joko henkilökohtaisesti tai ammatillisesti.

Ne ovat myös monitoimisia ympäristöjä, joissa on tilaa toimistoille, konferensseille, kylpylöille, ravintoloille, yökerholle ja majoitukselle, keskitetty usein pieneen tilaan. Sen vuoksi hotelleista ja ravintoloista voi tulla meluisia ympäristöjä.

Gyptone ratkaisut

Valitsemalla Gyptone-ratkaisut et vain suunnittele miellyttäviä tiloja vaan pystyt myös hallitsemaan akustista ympäristöä ja luomaan erinomaisen äänimukavuuden. Hotelleissa ja ravintoloissa Gyptone-ratkaisut ovat ihanteellinen arkkitehtoorinen valinta alakatoille ja seinille vastanotoissa, ravintoloissa, portaikoissa ja käytävillä, kun edellytetään helppoa pääsyä piilotettuihin asennuksiin. Gyptonen levyt ovat kestäviä ja niiden puhdistus on myös helppo.

Hotelli- ja ravintola-sektori käsittää:

  • Hotellit
  • Konferenssikeskukset
  • Ravintolat
  • Kanttiinit
  • Kauppahallit

Palkittu hotelli Norjasta

Radisson Blu Royal Hotel Norjan Bergenissä on palkittu rakennus. Sen persoonallinen arkkitehtuuri sulautuu yhteen historiallisen Bryggen-ympäristön kanssa, joka on UNESCON maailmanperinnekohde kaupungin satamassa.

Explore the case

Inspiroidu

Gyptone on ihanteellinen korkeakattoisiin huoneisiin tai kun tarvitaan akustisia ominaisuuksia tiloihin, joissa on paljon ihmisiä. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia hotelleista ja ravintoloista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso hotelleja, ravintoloita, hotellien käytäviä, kokoushuoneita ja vastaanottoa koskevia tapauksia.

Katso kohteita