AlkuunSectors ‣ Myymälät

Myymälät

Miellyttävä ilmapiiri synnyttää positiivisia tunteita ja lisää myyntiä.

Ostoskeskusten tai vähittäismyymälöiden suunnittelijoille on tärkeää luoda hienoja kokemuksia asiakkaille. On myös tärkeää, että ääni- ja valaistusympäristö on miellyttävä, jotta asiakkaat ja henkilöstö tuntevat olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi.

Hyvä akustiikka, rajoitettu melutaso ja hyvä puheen ymmärrettävyys ovat tärkeitä paikoissa, joissa monet ihmiset kokoontuvat. Miellyttävä ilmapiiri synnyttää positiivisia tunteita ja lisää myyntiä.

Gyptonen ratkaisut

Gyptonen ratkaisut on suunniteltu tarjoamaan erinomaista äänimukavuutta. Gyptonen alakatot ovat lisäksi monipuolisia ja käytännöllisiä. Kipsilevyt ovat vakuuttavan kestäviä. Ne voidaan asentaa sisäänrakennetuilla valaisimilla tavalliselle valaistukselle tai tuotteiden esittelytelineille, ja kaiuttimet ja tuulettimet voidaan asentaa helposti.

Gyptonen tuotteissa yhdistyy estetiikka ja erinomainen akustiikka liikerakennuksissa, käsittäen:

  • Ostokeskukset
  • Vähittäismyymälät
  • Lentokentät
  • Julkiset rakennukset

Keinuu pään yläpuolella

U.S. airoine Southwest Airlinesin lennonjohdolla on omaperäinen alakatto. Suunniteltu näyttämään aalloilta ilmassa ja sen rakenne on hämmästyttävän yksinkertainen.

Katso kohteita

Inspiroidu

Gyptone on ihanteellinen korkeakattoisiin huoneisiin tai kun tarvitaan akustisia ominaisuuksia tiloihin, joissa on paljon ihmisiä. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia liiketiloista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso myymälöitä, ostokeskuksia, teollisuusrakennuksia mm. koskevia tapauksia.

Katso kohteita