AlkuunSectors ‣ Oppilaitokset

Oppilaitokset

Hyvä akustiikka

Hyvä akustiikka ja kaunis arkkitehtuuri ovat erityisen tärkeitä kouluissa, yliopistoissa ja päiväkodeissa. Ne vaikuttavat positiivisesti oppilaiden, opiskelijoiden, pikkulasten ja opettajien hyvinvointiin.

Hallitus ja paikalliset viranomaiset asettavat tiukkoja määräyksiä tilojen akustiikalle ja vaativat jatkuvasti parannuksia.

Hiljainen koulu

Emme aina saa lapsia pysymään hiljaa. Mutta me voimme luoda hyvän ympäristön päiväkoteihin, kouluihin ja yliopistoihin, missä puheen ymmärrys ja lyhyempi alhainen jälkikaiku lisäävät hyvinvointia. Hyvin suunnitelluissa opetustiloissa hyvällä äänieristyksellä me toimimme tehokkaammin, opiskelijat saavuttavat parempia tuloksia ja opettajat ja muu henkilökunta viihtyvät paremmin.

Oppilaitos-sektori käsittää:

  • Päiväkodit
  • Koulut
  • Yliopistot 

Gyptone on loistava valinta opiskelutiloihin. Se tarjoaa miellyttävän äänen mukaan lukien lyhyen jälkikaiun ja puheen ymmärrettävyyden. Se on kestävä valinta, joka täyttää päivittäiset vaatimukset samalla, kun sen kunnossapito on helppoa.

Inspiroidu

Gyptone on loistava valinta tiloihin, joissa on paljon toimintaa ja opetusta. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia luokkahuoneista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso kouluja, päiväkoteja ja muita opetuslaitoksia koskevia kohteitamme.

Katso kohteita