AlkuunSectors ‣ Terveydenhuolto

Terveydenhuolto

Parempi ääni ja design

Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkeat melutasot stressaavat sairaalahenkilöstöä ja potilaita. Se lisää henkilöstön vaihtuvuutta, hoitovirheitä ja vaikuttaa negatiivisesti potilaan hoitovasteeseen. Äänet, jotka haluamme kuulla voivat hukkua tarpeettomien ja asiattomien äänien sekaan.

Oikealla ääniympäristöllä ääniä voidaan hallita ja varmistaa, että tila toimii sille tarkoitetulla tavalla. Alhaisempi melutaso vähentää stressiä ja parantaa unenlaatua, mikä nopeuttaa potilaiden tervehtymistä ja helpottaa henkilöstön työtä.

Luo paras ilmapiiri

Gyptone on kehittänyt ratkaisuja, jotka ovat erittäin suosittuja kaikentyyppisessä terveydenhuollossa. Ne auttavat optimoimaan äänimukavuuden esimerkiksi sairaaloissa ja vanhusten hoitokodeissa. Lisäksi kaunis ja valoisa design luo työntekijöille ja potilaille miellyttävän ilmapiirin.

Terveydenhuolto-segmentti käsittää:​

  • Sairaalat
  • Vanhusten hoitokodit
  • Terveyskeskukset

Miellyttävä design tanskalaisessa sairaalassa

Hyvä akustiikka on erityisen tärkeä rakennuksissa ja huoneissa, missä on paljon ihmisiä.

Gyptonen rei’itetyt tuotteet ovat vähentäneet huomattavasti  melutasoa ja luoneet miellyttävän designin tanskalaisessa sairaalassa.

Katso kohteita

Inspiroidu

Gyptone on ihanteellinen korkeakattoisiin huoneisiin tai kun tarvitaan akustisia ominaisuuksia tiloihin, joissa on paljon ihmisiä. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia julkisista rakennuksista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso sairaaloita, vanhusten hoitokoteja ja terveyskeskuksia koskevia tapauksia.

Katso kohteita