AlkuunSectors ‣ Toimistot

Toimistot

Hyvä akustiikka takaa korkean tuottavuuden

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) mukaan me työskentelemme vuodessa keskimäärin 1 750 tuntia. Tämän ajan viettäminen tuotteliaassa ja miellyttävässä ympäristössä on organisaatioiden kannalta erittäin tärkeää, kun ne haluavat taata työntekijöiden tehokkuuden ja saavuttaa menestystä.

Tutkimus osoittaa, että tuottavuus on korkein ympäristöissä, joissa on erinomainen äänimukavuus. Nykyisissä avokonttoreissa hyvä akustiikka on avaintekijä. Hyvä akustiikka on sama kuin hyvä liiketoiminta.

Akustiset ratkaisut toimistoosi

Gyptonen akustiset ratkaisut tarjoavat silmäänpistäviä alakattoja moderneille sisätiloille. Eri työpaikoille sopivilla kuvioilla ja muodoilla, Gyptonen ratkaisut ovat tarpeeksi monipuolisia, jotta ne sopivat sekä pieniin toimistoihin että suuriin kokoustiloihin.

Gyptonen ratkaisut takaavat hyvän akustiikan ja puheen selkeyden, mikä on tärkeää tiloissa, joissa ihmiset työskentelevät ja oleskelevat pitkiä aikoja:

  • Toimistot
  • Kokoushuoneet
  • Käytävät ja vastaanotot

Loistava toimistorakennus

Helsfyr Atrium on loistava, uusi rakennus Oslossa. Sen 38 000 m2 on jaettu 14 kerrokseen, seinillä on 1 350 m2 of Gyptone BIG Quattro 41 -levyjä.

Katso kohteita

Inspiroidu

Gyptone on ihanteellinen korkeakattoisiin huoneisiin tai kun tarvitaan akustisia ominaisuuksia suuriin, avoimiin huoneisiin. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia yksityiskodeista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso yksityiskoteja koskevia tapauksia.

Katso kohteita