AlkuunSectors ‣ Urheilu ja vapaa-aika

Urheilu ja vapaa-aika

Gyptonen akustiset seinät ja alakatot

Urheiluhallit ja museot on rakennettu palvelemaan monia ihmisiä. Riippumatta siitä, ovatko kävijät aktiivisia tai ei, akustiikalle asetetaan suuria vaatimuksia.

Gyptone auttaa sinua yhdistämään miellyttävän designin, visuaalisen mukavuuden ja miellyttävän ääniympäristön – se on mahdollista laajan urheilukeskuksille, museoille ja muille julkisille rakennuksille tarkoitetun ratkaisuvalikoimamme ansiosta.

Annamme yksinkertaisen vastauksen, miten sekä äänimukavuus että visuaalinen mukavuus onnistutaan luomaan. Gyptonen akustisissa seinissä ja alakatoissa on suuret, yhtenäiset pinnat (kuvioilla tai ilman), jotka yhdistävät täydellisesti modernin designin kauneuden.

Urheilu- ja vapaa-aika-sektori käsittää:​

  • Urheiluhallit
  • Kulttuurirakennukset
  • Museot

Parasta ruotsalaista suunnittelua

Uskomaton Malmö Live kompleksi sijaitsee keskeisellä paikalla ruotsalaisessa Malmön kaupungissa. Sillä halutaan tuoda musiikki ja kulttuuri lähemmäs kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Olemme toimittaneet akustisia alakattoja useisiin kompleksin tiloihin.

Katso tapausta

Inspiroidu

Gyptone on ihanteellinen korkeakattoisiin huoneisiin tai kun tarvitaan akustisia ominaisuuksia tiloihin, joissa on paljon ihmisiä. Lisäinspiraatiota löydät esitteestämme, jossa on kuvia julkisista rakennuksista.

Lataa esite

Katso kohteitamme

Hae inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten ja katso kulttuurirakennuksia, urheiluhalleja, museoita mm. koskevia tapauksia.

Katso kohteita