Alkuun ‣ Tietoa Gyptone

Tietoa Gyptone

Tietoa Gyptonesta

Gyptone® on markkinoiden johtava merkki, jonka omistaa maailman suurin kipsilevyjen ja kuivavuorausjärjestelmien toimittaja Gyproc A/S, joka on osa Saint-Gobain-konsernia. Saint-Gobainin missio ja lupaus on parantaa sisätilojen laatua innovatiivisilla, tehokkailla ja kestävillä ratkaisuilla.

Gyptone toimittaa akustisia alakattojärjestelmiä, joissa yhdistyvät erinomainen design, dokumentoitu akustiikka ja palonkestävät ominaisuudet. Ne on rakennettu parantamaan sisätilojen laatua akustisella mukavuudella, hyvällä sisäilmalla sekä terveydenhuoltorakennusten, koulujen, toimistojen, hotellien ja yksityisten kotien mm. suunnittelulla.

Käytämme kaiken kokemuksemme varmistaaksemme, että ratkaisumme tarjoavat parhaan suorituskyvyn, ja me kehitämme jatkuvasti ratkaisujamme pitääksemme markkinoiden johtoaseman.

Jos olet arkkitehti, urakoitsija tai rakentaja tai muulla tavalla yhteydessä sektoriin, voit saada Gyproc-käsikirjan, teknisiä esitteitä sekä neuvoja teknisiltä ja alueellisilta konsulteiltamme.