AlkuunProducts ‣ Gyptone BIG Curve Line 6

Kaareva levy perättäisellä rei’ityksellä

Gyptone BIG Curve Line 6

Gyptone BIG Curve Line 6 on ääntä vaimentava kipsilevy, vain 6,5 mm paksu ja sitä voidaan taivuttaa kuivana 2,2 metrin säteellä. Levy on rei’itetty suorakulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan.

Reuna

B1

Paksuus, mm

6,5

Modulaarinen - pituus, mm

2400

Modulaarinen - leveys, mm

1200

Paino neliömetriä kohden, kg

6,5

Rei’ityksen koko, mm

6x80

Pinta

Maalaamaton

Tuotenumero

5200609688

Activ' Air

Gyptone Activ’Air on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöjä rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista ja matoista ei-haitallisiksi yhdisteiksi.

Palotekniset ominaisuudet

A2-s1, d0

Kosteus ja kuumuus

Gyptone levyjä tulee käyttää tiloissa, joissa suhteellinen kosteus ei ole yli 70 % tai ylitä 45 °C lämpötilaa.

Maksimikuormitus, kg

1 kg/m2

Gyptone BIG Curve Linea 6 käytetään taivutetuissa ja kaarevissa alakatoissa. Ohuilla, suurilla levyillä voidaan tehdä suuria, aaltoilevia sileitä pintoja – ilman näkyviä saumoja tai kannatinjärjestelmiä. Alakaton luonnolliseksi osaksi voidaan sisällyttää valaistus.

Gyptone BIG Curve Line 6

Nämä mittaukset täyttävät ISO 354 -vaatimukset. Kaikki mittaukset tehtiin standardilevyillä, joiden taakse oli laminoitu akustista huopaa. Rakenteen korkeus määrää ripustetun alakaton alasivujen ja olemassa olevan rakenteen välisen etäisyyden. Rakenteen korkeus ja mahdollinen takana oleva vuorivilla vaikuttavat levyn ääniabsorbtioon.

Gyptone BIG Curve Base 31

Gyptone BIG Curve Base 31 on ääntä vaimentava kipsilevy, vain 6,5 mm paksu ja sitä voidaan taivuttaa kuivana 2,2 metrin säteellä. Levy on rei’ittämätön ja täysin sileäpintainen.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Curve Quattro 41

Gyptone BIG Curve Quattro 41 on ääntä vaimentava kipsilevy, vain 6,5 mm paksu ja sitä voidaan taivuttaa kuivana 2,2 metrin säteellä. Levy on rei’itetty neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Curve Sixto 63

Gyptone BIG Curve Sixo 63 on ääntä vaimentava kipsilevy, vain 6,5 mm paksu, minkä vuoksi sitä voidaan taivuttaa kuivana 2,2 metrin säteellä. Levy on rei’itetty kuusikulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan.

Katso tuotetta

Pääkonttori

Saint-Gobain Finland Oy
Strömberginkuja 2
00380 Helsinki

Tel:0207 75 4900

E-mail: palaute.ecophon@saint-gobain.com

Myynti

Markku Itänen: Puh. 040 754 2794
E-mail: etunimi.sukunimi@saint-gobain.com

Asiakaspalvelu

Puh.: 010 44 22 222
E-mail: palaute.ecophon@saint-gobain.com