AlkuunProducts ‣ Gyptone BIG Sixto 63

Ruuveilla kiinnitetty levy kuusikulmaisella rei’ityksellä

Gyptone BIG Sixto 63

Gyptone BIG Sixto 63 on rei’itetty kipsilevy kuusikulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Reuna

B1

Paksuus, mm

12,5

Modulaarinen - pituus, mm

2400

Modulaarinen - leveys, mm

1200

Paino neliömetriä kohden, kg

8

Rei’ityksen koko leveys, mm

12

Reiän etäisyys, mm

20

Rei’itysalue, %

15

Pinta

Maalaamaton

Tuotenumero

5200545398

Activ' Air

Gyptone Activ’Air on suunniteltu hajottamaan formaldehydipäästöjä rakennusmateriaaleista, maalista, huonekaluista ja matoista ei-haitallisiksi yhdisteiksi.

Palotekniset ominaisuudet

A2-s1, d0

Kosteus ja kuumuus

Gyptone levyjä tulee käyttää tiloissa, joissa suhteellinen kosteus ei ole yli 70 % tai ylitä 45 °C lämpötilaa.

Maksimikuormitus, kg

3 kg/m2

Gyptone BIG Sixto 63:lla luodaan suuria pintoja ilman näkyviä saumoja ja sitä voidaan käyttää muiden Gyptone BIG -tuotteiden kanssa. Gyptone akustiset alakatot ovat kauniita hyvällä akustiikalla ja miellyttävällä sisäilmastolla. Levyt sopivat myös akustisiin seiniin.

Gyptone BIG Sixto 63

Nämä mittaukset täyttävät ISO 354 -vaatimukset. Kaikki mittaukset tehtiin standardilevyillä, joiden taakse oli laminoitu akustista huopaa. Rakenteen korkeus määrää ripustetun alakaton alasivujen ja olemassa olevan rakenteen välisen etäisyyden. Rakenteen korkeus ja mahdollinen takana oleva vuorivilla vaikuttavat levyn ääniabsorbtioon.

Gyptone BIG Access Panel Sixto 63

Gyptone BIG Access Panel Sixto 63 on kipsinen luukku, jonka asentaminen sujuu nopeasti. Suunniteltu sopimaan saumattomasti Gyptone BIG akustisiin alakattoihin, levyn kuusikulmainen rei’itys.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Sixto 65

Gyptone BIG Sixto 65 on rei’itetty kipsilevy kuusikulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Curve Quattro 41

Gyptone BIG Curve Quattro 41 on ääntä vaimentava kipsilevy, vain 6,5 mm paksu ja sitä voidaan taivuttaa kuivana 2,2 metrin säteellä. Levy on rei’itetty neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa takaavat erinomaisen akustiikan.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Quattro 71

Gyptone BIG Quattro 71 on kipsilevy pienillä neliskulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa tarjoavat erinomaisen akustiikan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta

Gyptone BIG Line 6

Gyptone BIG Line 6 on rei’itetty kipsilevy suorakulmaisilla rei’illä, jotka yhdessä akustisen taustahuovan kanssa tarjoavat erinomaisen akustikkan. Levyissä on reunaohennetut reunat kaikissa sivuissa.

Katso tuotetta

Pääkonttori

Saint-Gobain Finland Oy
Strömberginkuja 2
00380 Helsinki

Tel:0207 75 4900

E-mail: palaute.ecophon@saint-gobain.com

Myynti

Markku Itänen: Puh. 040 754 2794
E-mail: etunimi.sukunimi@saint-gobain.com

Asiakaspalvelu

Puh.: 010 44 22 222
E-mail: palaute.ecophon@saint-gobain.com