Alkuun ‣ Uudet ympäristötuoteselosteet (EPD) osoittavat vähemmän ympäristövaikutusta

Uudet ympäristötuoteselosteet (EPD) osoittavat vähemmän ympäristövaikutusta

Environmental Product Declaration

Uudet ja paremmat ympäristötuoteselosteet

Saint-Gobainilla on suuria ympäristöllisiä tavoitteita. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme saaneet uudet ja vieläkin paremmat ympäristötuoteselosteet (EPD) kaikille Gyptone-tuotteille.

Ympäristötuoteseloste (EPD) on laadittu Gyptone 10 mm Activ’ Airin kanssa ja Gyptone 12,5 mm Activ’ Airin kanssa. Muiden seikkojen lisäksi selosteessa vahvistetaan, että kaikki Gyptone-tuotteet ovat täysin kierrätettäviä.

Ympäristötuoteseloste on kansainvälisesti tunnustettu ja riippumattomaton asiakirja, jossa on tietoa tuotteen elinkaaren ympäristövaikutuksesta. Vaikka EPD ei todista, että ilmoitettu tuote on ympäristöllisesti ylivoimainen, sen avulla tuotteita voidaan vertailla läpinäkyvästi ja luotettavasti.

Voit valita joko sisäisen tai ulkoisen tietojen vahvistuksen toimittajan tuotteista. Gyptone-tuotteet on vahvistettu ulkoisesti, mikä takaa korkean luotettavuuden..

EPD-tuloksien sisältö:

  • Vain 2 % valmistusjätteistä toimitetaan kaatopaikalle.                                                                                                                                        
  • Helposti ymmärrettävät kuvat valmistusprosessista ja elinkaaren                                                              
  • Asiakirjat koskien elinkaaren vaikutuksesta globaalille lämpenemiselle, resurssien kulutukselle, energian kulutukselle, veden kulutukselle ja jätteiden tuotolle.

EPD Gyptone 10 mm, Activ´Airin kanssa

Gyptone EPD:t ovat kolmannen osapuolen vahvistamat ja dokumentoidusti niiden veden- ja energiankulutus sekä CO2-päästöt ovat markkinoiden alhaisimmat.

Lataa EPD

EPD Gyptone 12,5 mm, Activ´Airin kanssa

Gyptone EPD:t ovat kolmannen osapuolen vahvistamat ja dokumentoidusti niiden veden- ja energiankulutus sekä CO2-päästöt ovat markkinoiden alhaisimmat.

Lataa EPD