Alkuun ‣ Uusi Gyptone reunamuoto D2

Uusi Gyptone reunamuoto D2

Gyptone reunamuoto-D2 tarjoaa uusia suunnittelumahdollisuuksia

Uusi Gyptone reunamuoto D2 on kattava avattavien akustisten alakattojen sarja monilla kuvioilla. Uudet levyt avaavat akustisten alakattojen suunnittelulle monia uusia mahdollisuuksia. Arkkitehtinä saat vapauden muotoilla miellyttäviä tiloja ihmisille ja päästää luovuutesi valloilleen.

Piilokiinnitys D2 -levyjen rakenne on innovatiivinen. Reuna kiinnitetään suoraan piilotettuun kannatinjärjestelmään. Kannatinlistat ja profiilit napsautetaan helposti yhteen ja ripustimien määrä on pienempi vastaaviin järjestelmiin verrattuna. Lisäksi levyjen välissä olevat saumat ovat vähemmän näkyviä muihin ripustusjärjestelmiin verrattuna. Tuloksena on sileä, puhdas ja harmoninen alakatto.

Piilotettu T24 kannatinjärjestelmä Cross-Lock Unipro – myös täysin uusi – on helppo asentaa. Kannatinjärjestelmän asennusaika on 20 % lyhyempi verrattuna muihin markkinoilla oleviin piilotettuihin järjestelmiin, mikä alentaa asennusaikaa ja kustannuksia huomattavasti.

Alakatot piilokiinitys D2 -levyillä eivät vain luo optimaalista akustista ympäristöä, ne avaavat myös valaistusratkaisujen suunnittelulle jännittäviä mahdollisuuksia. Se mahdollistaa useiden valaistuskiinnittimien täydellisen integraation taaten siten ihanteellisen kauneuden, akustiikan ja valaistuksen yhdistelmän.

Reunamuodolla D2 etuja:

  • 20 % nopeampi asennus
  • Vähemmän ripustimia
  • Kannatinlistatt ja profiilit napsautetaan helposti yhteen
  • Levyissä ei ole vaikeita metalliosia
  • Levyt voidaan leikata veitsellä
  • Levyt liu’utetaan helposti kannatinjärjestelmään
  • Ei teräsromua, kun työ on tehty
  • Helppo pääsy asennuksiin asennuksen jälkeen
  • Takaa kannattavan lopputuloksen

Asennuksen yleiskatsaus

Reunamuoto D2 -levyjen ja kannatinjärjestelmän kehittämisessä on otettu huomioon yksinkertaisuus, koska joustavassa järjestelmässä on vain muutama nopeasti ja helposti asennettava osa – tämä auttaa minimoimaan asennuskustannukset.

Katso asentamista videolta.

John Olander, asentaja

”Olen asentanut alakattoja monen vuoden ajan. Uudella Gyptone Edge D2 -järjestelmällä työ sujuu nopeammin. Siinä on vähemmän ripustimia muihin järjestelmiin verrattuna. Sen vuoksi tarvitsee porata vain muutaman reijän reunaan​.

Profiilien ja liittimien määrä, sekä yksinkertainen järjestelmä helpottaa kannatinlistojen ja profiilien kokoamista. Eikä levyissä ole metallitukia. Voit leikata ne veitsellä. Levyjen asentaminen suoraan kannatinjärjestelmään on myös todella helppoa ja valmis alakatto on erittäin vakaa.”

Lue lisää Gyptone piilokiinnitys D2 -levyistä

Esitteestämme löydät lisätietoja Gyptone piilokiinnitys D2 -levyistä.

Lataa esite

Löydä oikeat ratkaisut seuraavaa hankettasi varten

Voit valita kaikista Gyptone-kuvioista haluamasi, kun valitset Gyptone alakaton piilokiinnitys kannatinjärjestelmällä.

Tutustu tuotteisiimme