Alkuun ‣ Uusi taustavaimennuslevy takaa vieläkin paremman äänimukavuuden

Uusi taustavaimennuslevy takaa vieläkin paremman äänimukavuuden

Gyptone Acoustic Sealed

Huoneiden ääniympäristöä voidaan helposti ja nopeasti parantaa Gyptonen akustiikkalevyillä. Uusi akustiikkatuote Gyptone Acoustic Sealed on levy, joka sijoitetaan olemassa olevien rei’itettyjen alakattojen päälle. Tuloksena saadaan parempi akustinen huoneympäristö eli akustiikka tuntuu paremmalta.

Myymälästä tuli rauhallinen

Se on erityisen suuri apu tiloissa, joissa on paljon ihmisiä – esimerkiksi myymälöissä, kouluissa, päiväkodeissa ja toimistoissa. Yksi paikka, jossa jo iloitaan uudesta Gyptone Acoustic Sealed -levystä, on Hi-Fi Klubbens -myymälä Roskildessa, Tanska.

Pystymme kuulemaan, mitä ihmiset sanovat

Peder Andersen otti yhteyttä Gyptoneen, joka ehdotti täysin uusia Acoustic Sealed -levyjä. Sillä ratkaistiin myymälän meluongelma.

”Heti kun asentajat asensivat Acoustic Sealed -levyt olemassa olevan akustiikkakaton päälle, pystyin kuulemaan, kuinka akustiikka asteittain alkoi tulla paremmaksi. Arki tuntuu nyt helpommalta. Pystymme kuulemaan, mitä ihmiset sanovat. Meidän ei enää tarvitse huutaa,” Peder Andersen selvittää.

Acoustic Sealed -levyjen äänen absorptio on erittäin korkea. Se on akustinen A-luokan tuote ja ilman muuta luokiteltu palamattomaksi.

Uusi akustiikkatuote Gyptone Acoustic Sealed on levy, joka sijoitetaan olemassa olevien rei’itettyjen alakattojen päälle.

Nopea ja helppo ratkaisu

Acoustic Sealed on myös mutkaton ratkaisu. Mineraalivillapohjainen kattolevy on kokonaan suljettu, jotta kuitua ei pääse ulos asennuksen yhteydessä, mikä parantaa asentajan työympäristöä.

Levyn koko (593 x 593 mm) sopii täydellisesti Gyptone Tiles -levyihin ja BIG Boards -levyihinTI5- ja T24-kiskojärjestelmällä — sekä irrotettaviin ja kiinnitettyihin alakattoihin. Acoustic Sealed -levyt laitetaan akustiikka-alakaton päälle ilman muita toimenpiteitä. Ääniympäristöä ei voi helpommin eikä nopeammin optimoida. Tarvittaessa esimerkiksi kampaamoissa Acoustic Sealed -levyt voidaan helposti leikata ja sulkea sen jälkeen.

Lisätietoja

Myynti, Markku Itänen 
Puh.: 040 754 2794
E-mail: etunimi.sukunimi@saint-gobain.com

Tiedotteet

Acoustic Sealed -levyjen äänen absorptio on erittäin korkea. Se on akustinen A-luokan tuote ja ilman muuta luokiteltu palamattomaksi.

Lataa tiedosto